Het bloedgroepdieet

Jaren geleden ontdekten we zelf wat een invloed voeding op ons heeft in onze dagelijkse
bezigheden en gingen we aan de slag met het bloedgroepdieet.
Nu is het moment aangebroken om dit met jou en onze klanten te delen.
Want doorheen de jaren ontdekten we dat voeding een hele cruciale rol kan spelen bij de resultaten
van onze therapeutische behandelingen van de huid waardoor we nog meer optimale resultaten
kunnen aanbieden aan onze klanten.

 

“SCHOONHEID VAN BINNEN NAAR BUITEN OM JOU ZEKER EEN GELUKKIG, LANG,
GEZOND & FIT LEVEN TEGEMOET TE LATEN GAAN!’

Dat wil jij toch ook?

 
Video afspelen over Schoonheidsinstituut Baine - Bloedgroepdieet voorstelling

WAT HOUDT DAT IN EEN BLOEDGROEPDIEET?

Bloedgroepdieet Schoonheidsinstituut Baïne Maldegem

Zoek je in Wikipedia op wat het bloedgroepdieet juist inhoudt, dan staat er te lezen dat het bloedgroepdieet gebaseerd is op het feit dat jouw bloedgroep bepalend is voor het al dan niet verdragen van bepaalde voedingsstoffen en dat daarom ook de voedingsbehoefte kan gedefinieerd worden per bloedgroep.

Bepaalde voedingsmiddelen zijn dus goed voor jou, andere minder. Door de ‘juiste’ voedingsmiddelen te eten, zorg jij zelf voor een gezond lichaam. Je brengt als het ware jouw lichaam in balans en verwijderd zo de nodige afvalstoffen. Hierdoor kan je inderdaad enkele kilo’s vermageren (tot een 5 kilo), maar eigenlijk is het bloedgroepdieet niet echt een dieet, maar een levenswijze. Door de juiste voedingsmiddelen te eten, krijg je meer energie, voel je je fitter.

Er zijn 4 bloedgroepen, dus 4 bloedgroepdiëten; nl. A, B, AB en O. Ieder bloedgroepdieet heeft zijn specifiek advies.

Weet jij niet welke bloedgroep jij hebt? Vraag het dan even aan jouw huisarts, die heeft het 9/10 in jouw medisch dossier staan. Of doneerde jij ooit bloed, dan staat het zeker ook vermeld in jouw dossier.

 

Hoe gaan we te werk?

Wij maakten voor elk bloedgroeptype een aparte online opleiding waarbij we jou eerst stap voor stap uit de doeken doen hoe dit dieet, of beter gezegd deze levenswijze in elkaar zit.

Per bloedgroeptype krijg je:

 

Jouw investering voor een gezond, lang,
gelukkig & fit leven

Voor jouw online training met begeleiding, zoals hierboven beschreven, komt jouw investering neer op 180 €. Dat is dus minder dan 0,50 € per dag… En dit voor een gezond, energiek en fit lichaam.
Bestel jij vóór maandag 23 januari, dan krijg je nog eens 10% korting bovenop jouw bestelling! Dit als extra motivatie.

 

Hiervoor krijg jij een jaar lang toegang tot de online training, kan jij maandelijks deelnemen aan de Q&A’s, ontvang je maandelijks interessante tips & tricks en recepten afgestemd op jouw bloedgroepdieet én maak je deel uit van een groep gelijkgestemden via de besloten Facebookgroep waarbij je jouw ervaringen kunt delen en elkaar kunt inspireren.

Heeft jouw gezinslid een andere bloedgroep en wil die ook gezonder en fitter door het leven gaan? Dan betaal je niet 180 €, maar 90 € voor ieder extra gezinslid met een aparte bloedgroep. (*) 

Wil je je na dit jaar nog deel uitmaken van onze Facebook community én nog de maandelijkse Q&A’s volgen, dan kan dit door de kleine investering van 90 €. 

WIL JIJ INVESTEREN IN EEN GEZOND, FIT & ENERGIEK LICHAAM EN ZO INVESTEREN IN EEN LANGER LEVEN?

 

Klik dan op jouw bloedgroep en ga onmiddellijk aan de slag! Je krijgt onmiddellijk de nodige info toegestuurd na betaling.

 

 

(*) Koop jij meerdere bloedgroepdieet types, dan wordt jouw korting onmiddellijk verrekend.
Je krijgt telkens 50% op jouw extra bloedgroepdieet. (Je betaalt dus 270€ voor 2 bloedgroepdiëten, 360€ voor 3 bloedgroepdiëten en 450€ voor 4 bloedgroepdiëten.)

Van 16/01/2023 tot 23/01/2023 ontvang je nog eens 10% korting op je volledige bestelling.

 

Nog niet overtuigd van ons aanbod?

 

Helemaal oké. Wij ondervinden het zelf nog dagelijks aan de lijve en zijn dan ook jouw grootste informatiebron. Maar we begrijpen totaal waarom je nog even aarzelt.

Dit zei Kevin J. over het bloedgroepdieet:

Volgende veelgestelde vragen helpen jou zeker ook bij jouw beslissing!

1. Is het bloedgroepdieet wel iets voor mij?

Het bloedgroepdieet is voor iedereen die fitter en gezonder door het leven wil gaan.

2. Waarom zou ik kiezen voor het bloedgroepdieet en niet voor een ander dieet?

Het bloedgroepdieet is geen echt dieet, maar een andere leefwijze die je inzicht geeft in de juiste voeding voor jouw lichaam. Je wordt fitter en gezonder en voorkomt zo gezondheidszorgen.

3. Hoeveel kilo’s ga ik afvallen met het bloedgroepdieet?

Dit eetpatroon zal gewichtsverlies met zich meebrengen maar is voor iedereen anders. Het hoofddoel van dit eetpatroon is zonder lichamelijke klachten, gezonder door het leven gaan.

4. Mijn partner heeft een andere bloedgroep. Kan hij dan niet gewoon eten wat ik heb gemaakt?

Ja en nee, bepaalde voedingsmiddelen zullen gelijklopend zijn, andere dan weer niet. Zo zijn bijvoorbeeld sojaproducten voor zowel bloedgroep O en A goede voedingsmiddelen. Kip is dan weer een goed voedingsmiddel voor bloedgroep O, maar absoluut niet goed voor bloedgroep B. Wil jouw partner dus ook een fitter en gezonder lichaam, dan stemt hij zijn voedingspatroon best af op het bloedgroepdieet van zijn bloedgroeptype.

5. Deze training is online. Word ik dan wel voldoende begeleid?

Ja hoor, we zetten jullie online op weg met alle basisinfo die je nodig hebt. Maandelijks kan je in onze Q&A terecht met al jullie naar ons gemailde vragen. In de besloten Facebookgroep kan je uiteraard ook jouw vragen stellen, elkaar inspireren en aanmoedigen. Ook daar zijn wij uiteraard aanwezig om jullie te helpen.

6. Die Q&A’s (Questions & Answers) gebeuren via Zoom. Wat is dat juist en hoe gaat dat in zijn werk?

In een begeleidende mail geven wij jou een URL-link waarop je gewoon dient te klikken. Hierdoor word je automatisch doorgestuurd naar de online vergadering. Je hebt dus geen extra software nodig. Enkel een laptop, smartphone of tablet waarmee je een internetverbinding kunt maken. Om een gevoel van veiligheid te creëren willen we dat iedere deelnemer zichtbaar is. Hiervoor heb je een webcam nodig. Deze is soms al geïntegreerd in je laptop en is zeker ter beschikking op jouw smartphone of tablet. Met een externe webcam verbeter je de kwaliteit, maar dat is zeker niet nodig! We zien elkaar dus en kunnen jouw vragen beantwoorden en jullie kunnen allemaal nog reacties geven. Je zit dus vanuit je luie zetel letterlijk samen te werken aan een gezondere levenswijze.

7. Ik kan niet aanwezig zijn bij de Q&A sessie. Kan ik mijn vraag dan nog stellen?

Ja, dat kan je altijd! Stuur jouw vraag op voorhand door en deze wordt behandeld in de Q&A sessie. Achteraf delen we de opname in de besloten Facebookgroep en ontdek jij het antwoord op jouw vraag.

(*) Koop jij meerdere bloedgroepdieet types, dan wordt jouw korting onmiddellijk verrekend.

Je krijgt telkens 50% op jouw extra bloedgroepdieet. (Je betaalt dus 270€ voor 2 bloedgroepdiëten, 360€ voor 3 bloedgroepdiëten en 450€ voor 4 bloedgroepdiëten.)

Van 16/01/2023 tot 23/01/2023 ontvang je nog eens 10% korting op je volledige bestelling.